30 شهریور 1403

  • 1401/04/18
  • - تعداد بازدید: 195
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند

همفکری مسوولان فراشبند برای مبارزه با قاچاق کالای سلامت محور

نشست همفکری مسوولان فراشبند برای مبارزه با قاچاق کالا و ارز با هدف مقابله با قاچاق کالای سلامت محور، در دفتر معاون فرماندار فراشبند برگزار شد.

نشست همفکری مسوولان فراشبند برای مبارزه با قاچاق کالا و ارز با هدف مقابله با قاچاق کالای سلامت محور، در دفتر معاون فرماندار فراشبند برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، کارشناس نظارت بر غذا و دارو و صنایع غذایی شبکه در این نشست مصرف اقلام خوراکی، آرایشی و بهداشتی سالم را یکی از بزرگترین دغدغه های جامعه امروزدانست و گفت: با توجه به اینکه بخش زیادی از این کالاها از کشور های دیگر وارد کشور ما می شود، کنترل و نظارت سازمانهای مربوبط از جمله سازمان غذا و دارو از محل تولید، حمل و نقل تا عرضه کالا بسیار حائز اهمیت می باشد.

«پریسا روستا» با اشاره به اینکه مصرف کالا های قاچاق آرایشی و بهداشتی سلامت مصرف کنندگان را به خطر می اندازد، افزود: یکی از راه های اطمینان از اصالت و سلامت این گونه کالاها وجود برچسب های اصالت بر روی کالا است.

او تاکید کرد: به موجب ماده 27 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، واردات و صادرات دارو، مکمل‌ها، ملزومات و تجهیزات پزشکی، مواد و فرآورده‌های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی بدون انجام تشریفات قانونی، بسته به موضوع مشمول حکم قاچاق کالا است.

روستا افزود: تمامی محصولات سلامت محور اعم از محصولات  غذایی و آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی که در داخل کشور تولید شده اند باید دارای  پروانه بهداشتی ساخت و محصولات وارداتی دارای برچسب اصالت کالا باشند.

این کارشناس نظارت بر غذا و دارو با اشاره یه اینکه در ارتباط با لوازم آرایشی بهداشتی  گزارش های متعددی از آثار سوء مصرف کالاهای فاقد استاندارد بر سلامت چشم، پوست و موی افراد وجود دارد، تصریح کرد: عفونت عنبیه چشم، حساسیت  پوستی، کچلی، آکنه و جوش سرسیاه و صدمات کبدی از جمله عوارض سوء مصرف محصولات قاچاق و تقلبی است.

 

او افزود: سازمان غذا و دارو برای تمامی محصولات سلامت محور اعم از خوراکی، آرایشی، بهداشتی، دارویی و تجهیزات پزشکی وجود برچسب اصالت و سلامت را الزامی نموده است.

روستا، استعلام از طریق آدرس http://www.ttac.ir، استعلام از طریق سامانه پیام کوتاه یا تلفن گویا و استعلام بارکد مندرج بر روی برچسب درسامانه تی تک را از راه های بررسی و کنترل اصالت کالا در برچسب های جدید عنوان کرد.

او تاکید کرد: در صورت مشاهده هرگونه مغایرت در اطلاعات دریافتی با فراورده مورد بررسی و یا عدم تایید فراورده مورد نظر از طریق روشهای فوق، اصالت کالا مورد تایید نمی باشد.

در این نشست که در راستای مبارزه با قاچاق کالای سلامت محور و با حضور نماینده دادستان، معاون فرماندار و اعضای کمیته برگزار شد، ضمن بررسی راهکارهای مقابله با قاچاق کالای سلامت محور، مقرر شد گشت مشترک مبارزه با کالای قاچاق در فراشبند با حضور دستگاه های نظارتی و اجرایی این شهرستان انجام و ضمن جمع آوری کالاهای قاچاق و اخطار به بازاریان و دریافت کنندگان کالاهای غیر مجاز، با افراد خاطی برابر مقررات برخورد شود.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 63211
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید